• Grace

ASICS Frontrunner

Bijgewerkt: 19 dec 2019

ASICS Frontrunner: A healthy soul in a healthy body.


Een paar maanden terug werd ons land verrast met het bericht dat ASICS een Nederlands Frontrunner team zou gaan samenstellen. De gehele maand januari konden hardloopliefhebbers zich aanmelden om kans te maken op een plek in dit team. Maar wat houdt dat nou precies in een ASICS Frontrunner?

Chris, Manon, Robert & Erlinde.

Het project werd in 2010 gelanceerd


Het ASICS Frontrunner project is een initiatief dat in 2010 in Duitsland werd gelanceerd. In 2013 sloot Oostenrijk aan en in 2014 kwam ook Zwitserland met een Frontrunner team. Op dat moment waren er zo’n 150 Frontrunners vanuit drie verschillende landen. Het doel van dit project is om krachtige, ambitieuze lopers te bevorderen en hen een exclusieve gemeenschap te bieden. In ruil daarvoor blijf jij als Frontrunner vrolijk door rennen en draag je het merk ASICS naar buiten.

Wist je dat ASICS een acroniem is van Anima Sana In Corpore Sano? (Acroniem: afkorting. Tel de eerste letters maar eens bij elkaar op!) Dit is latijn voor: een gezonde ziel in een gezond lichaam. Dit laat ASICS doorstromen in alle producten die zij op de markt brengen.

Hardlopen? Dat doe je op je ASICS.

Nou heeft iedere beetje-hardloper wel iets van ASICS in de kast hangen. Ik loop zelf, sinds ik überhaupt aan hardlopen doe, op ASICS. De vering in de schoenen is fenomenaal en zorgt ervoor dat ik lekker veel kan lopen zonder blessures. Het leek mij dan ook supergaaf om deel uit te maken van een merk waar ik dubbel en dwars achter sta. Een aanmelding voor dit team was voor mij dan ook vanzelfsprekend. Ik was er overigens wel een beetje laat mee. Pas op de allerlaatste dag besloot ik mij aan te melden. Vanaf dat punt was het twee weken vol spanning afwachten. Wie zou erbij zitten?

My ASICS are my babies.

De bedoeling van het Frontrunner team is, is dat het een groep is bestaande uit hele uiteenlopende lopers. Het is dus een enthousiaste groep lopers van verschillende niveaus. Eén ding hebben zij echter wel gemeen en dat is een gigantische passie voor hardlopen. Nou laat dat nou precies ook mijn passie zijn.

Wat krijg je als ASICS Frontrunner?


Als Frontrunner mag je meedoen aan wedstrijden door het hele land. Je krijgt exclusieve toegang en gratis deelname aan ASICS Frontrunner evenementen. Daarnaast wordt je geadviseerd door ASICS Frontrunner experts en professionals. Ook krijg je de kans om te shinen in merkcampagnes en foto-shoots. En als klap op de vuurpijl krijg je gratis exclusieve ASICS Frontrunner items uit de hardloopcollectie en schoenen. Hierdoor kun je helemaal schitteren tijdens al je runs. Het is allemaal haast teveel om op te noemen. Mijn hardloop-hart ging er in ieder geval sneller van kloppen.

Ik zit erbij!

Nu is de uitslag afgelopen maandag bekend gemaakt en ik mag met trots zeggen dat ik één van de Frontrunners ben geworden! Ik kan je niet vertellen wat een ontzettende eer ik het vind om deel uit te maken van het eerste Nederlandse Frontrunner team. Het voelt alsof ik verliefd ben, maar dan keer duizend. Naast mij zijn er nog 28 andere Frontrunners onder leiding van olympisch atleet Robert Lathouwers. Wat heeft ASICS een mooi team samen gesteld zeg! Veel van deze lopers kende ik al via social media en inspireerde mij al enorm met hun hardloopcontent. En nog een leuk feit: er zitten zelfs twee Vlaamse lopers bij. Ben dus extra trots dat ik hen nu mijn teamgenoten mag noemen. We gaan er alles uithalen en er een hele bijzondere tijd van maken. Hopelijk kunnen wij heel Nederland en België inspireren om met ons mee te rennen. Hardlopen veranderde mijn leven, het haalt het beste in mij naar boven en dat gun ik iedereen.

Meet the team:

Ik houd jullie allemaal op de hoogte van de ontzettend gave dingen die wij gaan doen en wie weet mag ik jou volgend jaar ook welkom heten in het leukste team van Nederland!


xx

#Hardlopen #Nimbus19 #Frontrunners #Nimbus18 #ASICSNederland #ASICS #ASICSFrontrunner

9 keer bekeken

Recent Posts

UPDATES

Ontvang een melding wanneer er een nieuwe blog online staat.

Run with Grace

The Netherlands

  • Instagram - Black Circle

©2020 by Run with Grace. Proudly created with Wix.com

  • White Instagram Icon